Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE: Accident pe DN 79. Doi oameni au murit

accidentDoi bărbaţi au murit, miercuri, într-un grav accident de circulaţie care s-a produs pe DN79 Arad-Oradea, circulaţia în zonă fiind blocată.

Accidentul, în care au fost implicate un camion şi o maşină mică ce circulau din sens opus, a avut loc între comuna Zimandu Nou şi intersecţia spre oraşele Curtici şi Sântana. În cele două maşini se aflau doar şoferii.

„Accientul s-a produs pe drumul ce face legătura între municipiile Arad şi Oradea, în zona localităţi Zimand, în momentul sosirii echipajelor de intervenţie, un echipaj descarceare a Detaşamentului Arad şi echipajele de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Staţia Arad, au constatat că este vorba despre două victime, ambele decedate, şoferii. Unul dintre şoferi era într-un autocamion de 7,5 tone, iar celălalt şofer, într-un autoturism. S-a trecut la scoaterea victimelor în momentul în care colegii de la Poliţie au efectuat cercetările specifice la faţa locului“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca.

Conform primelor cercetări, conducătorul maşinii mici a pierdut controlul asupra volanului şi pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal de un camion, în urma impactului deosebit de puternic, camionul fiind proiectat afara părţii carosabile, într-un şanţ.

Primele cercetări mai arată că la faţa locului nu sunt urme de frânare.

sursa: Mediafax

UPDATE

Şoferul care a provocat accidentul de miercuri seară, de pe DN79 Arad – Oradea, soldat cu moartea sa şi a unui bărbat aflat la volanul unui camion, avea 27 de ani şi era din oraşul arădean Curtici, iar cu puţin timp înainte aflase că a fost condamnat definitiv la închisoare într-un dosar de dare de mită.

Apropiaţi ai săi cred că tânărul s-a sinucis pentru că urma să execute trei ani şi patru luni de închisoare.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.