Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE 2: Fost viceprimar din Șimand, mort în accident pe DN 79

551865_313257442079580_523099834_nFOTO: Un fost viceprimar al comunei arădene Șimand și-a pierdut viața, duminică, iar soția și copii lui au fost răniți, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Accidentul a avut loc în jurul orei 9.15, pe DN 79 Arad-Oradea, la ieșirea din Șimand, iar traficul rutier a fost blocat.

Conform primelor informații, un autoturism în care se aflau cinci cinci persoane, fostul viceprimar din Șimand, soția lui, doi copii ai acestora, cu vârste de 17 ani, respectiv, 21 ani, și încă o persoană, prietena unui dintre băieții lui Anghelescu, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Minodor Anghelescu (44 ani), aflat la volanul mașinii, a decedat pe loc, iar soția (42 ani) copii lui și prietena băiatului de 21 ani au fost răniți grav.

Pentru unul dintre copiii fostului viceprimar, cel în vârstă de 21 ani, a fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD, care l-a transportat la spital la Timișoara.

Celelalte victime ale accidentului au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Trei dintre victime au reușit să iasă din mașină, dar pentru scoaterea a două persoane a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare.

Purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleșca, a precizat că l-a accident s-au deplasat două echipaje SMURD, două Ambulanțe și două echipaje de dscarcerare, de la Arad și Chișineu Criș.

Minodor Anghelescu a fost viceprimar al comunei Șimand în perioada 2004-2008, iar în prezent lucra în cadrul Primăriei Șimand.

Din cauza accidentului, traficul rutier a fost întrerupt pe ruta Arad – Chişineu Criş, pentru preluarea victimelor.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

UPDATE:

Oamenii din Șimand spun că fostul Minodor Anghelescu se îndrepta cu familia spre Arad, unde intenționa să-i cumpere un autoturism unuia dintre băieți.

De asemenea, localnicii mai spun că, în momentul producerii accidentului, fostul viceprimar conducea cu viteză.

Totodată, localnicii au mai spus că, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, fostul viceprimar a fost la o nuntă.

UPDATE 2

Trupul neînsuflețit al fostului viceprimar a fost dus la domiciliu, unde s-au adunat rudele, vecinii, prietenii acestuia.

Soția lui Minodor Anghelescu este în stare de șoc, iar băiatul cel mic, în vârstă de 17 ani a fost supus unei intervenții chirurgicale la picior, fiind în afara oricărui pericol.

În schimb, băiatul cel mare, în vârstă de 21 de ani, nu își simte picioarele, iar medicii spun că ar fi vorba de o fractură de coloană. Acesta se află în continuare la spital la Timișoara, unde a fost transportat cu un elicopter SMURD.

foto: ISU Arad

Share Button

comentarii

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.