ABC-ul Afacerii Tale 2017 – cel mai puternic eveniment de business din județul Arad, ediţia a III-a

Publicat de actualitati-arad in 18 Nov, 2017 | Parerea ta

BrainiAd Marketing organizează miercuri, 22 noiembrie, ediţia a III-a a celui mai puternic eveniment de business din judeţul Arad, „ABC-UL Afacerii Tale”, într-o locație elegantă și centrală, Hotel Continental Forum.

La eveniment vor participa antreprenori cu afaceri de succes, participanți anual la „Topul Firmelor” din județ, precum și partenerii cei mai activi în mediul de afaceri arădean, ONG-uri care desfășoară proiecte antreprenoriale, reprezentanți ai băncilor și multinaționalelor locale.

La fel ca şi la ediţiile precedente, „ABC-UL Afacerii Tale” va permite participanților să se pună la curent cu cele mai noi informații din mediul de business, pentru a crea noi contacte și a găsi noi parteneri de afaceri.

„Am decis să continuăm acest gen de evenimente, datorită succesului de care s-au bucurat primele două ediţii. Putem deja să afirmăm faptul că ABC-ul Afacerii Tale a devenit un etalon pentru performanţa în afaceri dar şi pentru mediul economic arădean. Speakerii care ne vor onora cu prezenţa anul acesta sunt nume cunoscute, iar participanţii la eveniment vor avea cu siguranţă şansa de a afla cele mai noi trenduri în domeniul business-ului performant”, a declarat Bogdana Teglaș, organizator al manifestării de business.

Programul evenimentului va fi următorul:

10.00 – 11.00 – Primirea și înregistrarea participanților

11.00 – 14.00 – Conferința

14.00 – 15.00 – Prânz

15.00 – 16.00 – Workshopuri si Business networking

Evenimentul are și o pagina de Facebook:https://www.facebook.com/ABCulAfaceriiTale

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de BrainiAd Marketing. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare