4.000 de vizitatori la Petreceri de Vis

Publicat de actualitati-arad in 24 Feb, 2015 | Parerea ta

Petreceri de VisCea de-a VIII–a ediție de Petreceri de Vis organizată în perioada 20 – 22 februarie la EXPO Arad a fost o reușită pentru Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, organizatorul evenimentului.

Peste 4.000 de persoane au trecut pragul EXPO Arad pe parcursul celor trei zile de vis în care s-au putut admira standuri impresionante și aranjamente moderne pentru nunți și petreceri private.

“Doresc să mulțumesc celor 80 de agenți economici care au ales anul acesta să își promoveze serviciile și produsele în cadrul evenimentului Petreceri de Vis. Este o dovadă de conștientizare a potențialului pe care îl oferă Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, atunci când vorbim de susținere în dezvoltarea afacerilor. De asemenea, aduc mulțumiri echipei pe care o conduc pentru rezultatul favorabil înregistrat la această ediție și totodată mulțumesc și partenerilor care au susținut evenimentul și programul conex aferent. Acest bilanț este un bun exemplu de unire de forțe și am convingerea în continuare că această practică este cea mai bună strategie de piață”, a declarat Adrian S. Negrau, directorul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

Următorul eveniment organizat de CCIA Arad la Complexul EXPO Arad este A(r)picultura, o manifestare dedicată sectorului apicol și publicului larg, iubitor de gust dulce.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de CCIA Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare