Ziarul electronic al arădenilor

25 Octocmbrie – Ziua Oștirii Române

comunicat-presa25 Octombrie este ziua ce marchează gloria ostașului român și îi așterne jertfa vrednică în Pantheonul recunoștinței naționale.

Este sărbătoarea de cinstire a tuturor ostașilor prin a căror luptă dreaptă a fost eliberată glia străbună, momentul de împlinire a bucuriilor tuturor înaintașilor. Ca în fiecare an, Garnizoana Arad organizează activități menite să amintească și să cinstească lupta și jertfa Armatei Române, astfel:

20.10 – în poligonul Felnac se desfășoară “Cupa 25 Octombrie la Tir”, începând cu ora 13.00;

21.10 – la Școala Gimnazială “Caius Iacob” orele 11.00, se desfășoară evenimentul “Ziua Armatei României în școli” organizat de CMJ Arad la care participă militari ai UM 01249 Arad;

25.10 – Începând cu ora 10.00 la Monumentul Ostașului Român (în Piața „Avram Iancu“) se va desfășura ceremonialul militar și religios urmat de depuneri de coroane și jerbe de flori.

Îi așteptăm cu drag pe toți veteranii de război, cadrele militare în rezervă și retragere precum și pe toți cei ce doresc să fie alături de noi la acest ceas aniversar.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Prefectura Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *