200 de angajați de Finanțe au primit preavizele

Publicat de actualitati-arad in 06 Aug, 2013 | Parerea ta

sediu.finante.aradDouă sute de angajaţi de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Arad au primit preavize de concediere, însă aproximativ 100 dintre aceştia se vor putea reîncadra pe alte posturi după ce vor da concurs, în timp ce Primăria Arad şi Consiliul Judeţean ar mai putea prelua 20 de disponibilizaţi.

Liderul sindicatului din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Arad, Ioan Trifa, a declarat, marţi, că 200 de angajaţi din judeţ au primit preavize de concediere, în urma restructurărilor care au loc în cadrul ANAF şi care presupun şi închiderea a patru administraţii fiscale din judeţ.

„Dintre cei vizaţi, 102 se vor putea reîncadra pe alte posturi, după ce vor participa la concursuri de ocupare a acestora, iar 98 vor rămâne pe dinafară. Alţi 35 de angajaţi vor fi transferaţi la Timişoara”, a declarat Ioan Trifa, liderul sindicatului din cadrul DGFP Arad, citat de Mediafax.

Conform sursei citate, se aşteaptă lista cu posturile vacante pentru care se poate susţine concurs, acestea fiind de la mai multe servicii din cadrul Direcţiei, precum Control, Administraţie Venituri, Informatică sau Trezorerie.

Sindicaliştii spun că s-au mai primit oferte de angajare de la Primăria Arad şi Consiliul Judeţean, care ar putea prelua aproximativ 20 de disponibilizaţi din cadrul DGFP Arad.

Liderul sindical a precizat că activitatea în DGFP se desfăşoară normal pentru moment, iar angajaţii au oprit protestele vineri, după discuţiile cu directorul regional, care a confirmat că vor avea loc disponibilizări.

CITITI SI: Angajații de la Finanțe au continuat greva

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare